In de woning van Marc te Wespelaar hebben we in verband met een verbouwing diverse werken uit mogen voeren.

 

Plaatsen scheidingswanden

Omwille van een andere indeling, dienden enkele nieuwe scheidingswanden geplaatst te worden. Deze wanden zijn opgebouwd met behulp van gipsplaten, gesteund door een regelwerk. Er is gekozen voor een enkele gipsplaat aan weerszijden, voor deze situatie de beste keus. Het voordeel van dit type wand is dat deze eenvoudig en snel te plaatsen zijn, verder kan het leidingwerk eenvoudig in de spouw weggewerkt worden.

Wespelaar scheidingswand
Wespelaar

 

Nadat alle leidingen geplaatst waren, zijn de wanden voorzien van isolatie en zijn deze gedicht. Hierna kon alles afgevoegd worden zodat alles netjes klaar stond voor de schilder om verder op te kunnen werken. Uiteindelijk zijn de wanden voorzien van een goed dekkende muurverf.

Wespelaar gyproc wand afgewerkt

 

Stukadoren wanden

Voorts hebben we ook nog enkele wanden gestukadoord. Doordat al deze werken ook door ons uitgevoerd zijn, was het voor ons ook eenvoudig om nette aansluitingen en overgangen te maken. Daarnaast heeft de eigenaar van de woning er voor gezorgd dat de werken zeer netjes en tijdig gereed stonden.

 

Planning en uitvoering van de werken

Op vraag van Marc zijn de werken niet achtereenvolgens in 1 keer uitgevoerd. In overleg hebben we onze werken steeds deels uitgevoerd zodat hij zelf de mogelijkheid had om andere geplande werken uit te kunnen voeren. Dit heeft er voor gezorgd dat de totale kostprijs van de verbouwing beheersbaar bleef. Maar dit heeft zeker ook een bijdrage geleverd aan de kwaliteit van het totale werk.

 

Woning Wespelaar, het eindresultaat

Wij zijn trots op het eindresultaat. We hebben uiteraard ook Marc gevraagd naar zijn bevindingen, dit was zijn reactie: ‘De wanden zijn supergoed geplaatst en afgewerkt. We zijn zijn zeer tevreden over het eindresultaat!’

Marc, bedankt voor de positieve feedback! Hopelijk tot ziens bij een volgende verbouwing.