In Wellen zijn we gestart met de bepleistering van het nieuwbouwproject Centerview. Binnenkort zullen de nieuwe bewoners van deze prachtige appartementen kunnen gaan genieten. Tot die tijd zullen onze mensen hard hun best doen om alles netjes vlak en strak te bepleisteren.

Wellen Centervieuw
Wellen Centervieuw

Het project

Dit ontwerp van architectenbureau BURO-B wordt gerealiseerd te Wellen. De ligging tegenover het recente gemeentehuis aan het dorpsplein is uniek daar deze ligging gekoppeld is aan het achter het perceel liggend natuurgebied “de Broekbeemd.” Meer nog de achterzijde van het gebouw met het merendeel van de terrassen is 100% zuid georiënteerd. Het verlaagde E-peil 60, de nieuwe technieken die verwerkt worden, de voorziene parktuin met vijver en toegang tot het natuurgebied maken het doordacht ontwerp helemaal af.

Betrouwbare partners

Voor de afwerking kiest aannemer JBK steeds voor duurzame samenwerkingen met betrouwbare partners waarvan de zaakvoerder bij voorkeur eveneens op de werf aanwezig is. JBK: “Met deze werkwijze streven we de hoogste kwaliteit voor onze wooneenheden na. JBK hanteert het principe: ‘Verkoop geen woning waarin je zelf niet zou willen wonen’ “.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *